Prisistatymas
Moderatoriai: Naxalas, Mishazas
Re: Prisistatymas
wellcome!
- Mishazas
- Site Admin
- Kontaktai:
Sveikas prisijungęs!
Sveiki! Po labai malonaus pokalbio su pardaveju is Triturus, nusprendziau pasinaudoti Jo pakvietimu uzsiregistruoti Mano vardas Rafal, kai kas gal jau pazysta is kitu forumu Kaip ir dauguma moksleiviu domiuosi sportu, muzika ( labiausiai prie sirdies vinilas ) rankdarbyste, o didziausias pomegis tak aisku zvejyba! Manau, rasim bendra kalba Nei zvyno, nei uodegos!
-
- Kontaktai:
Rafal Sveikas prisijungęs!
Sveiki, esu Edgaras 27 metai, Gargzdai. Megstu mazus upelius ir gaudyt upetakius
Sveiki visi. Esu Gediminas, bet vadinkit mane Gedu.Man 28. Žvejoju nuo vaikystės ir tik šį pavasarį susidomėjau upėtakių žūkle. Įspūdingų laimikių kol kas nėra, keletas legalių ir kelios dešimtys nelegalų margių Esu atradęs "savo" upėtakinį upelį kurį bandau suprast (nesu ten sutikęs kito žvejo, tik medžiotojai kiek žinau bebrus vaiko) Niekada nebandžiau gaudyt lašišų ar šlakių ir kol kas nelabai domina Labai užkabino UL ir maži laukiniai upeliukai Hobiai be žūklės: stovyklavimas, knygos, futbolas, įvairūs stalo žaidimai Tikiuosi už kvailus klausimus labai nepyksit ir nebarsit O visus patarimus mielai išklausysiu
- Mishazas
- Site Admin
- Kontaktai:
Edgaras, geds sveiki prisijungę!
-
- Kontaktai:
Sveiki, jei kam smagiau nei slapyvardis - tai Arvydas
Kalbant apie raudona zuvi, sezona pradedu nuo upetakiu, kaip as sakau jau velyva pavasari, kai isile, nes ankstyvam pavasary jie su manimi nedraugauja O sekantis etapas buna lasisa, ir keli metai mokausi, bandau ja pagauti, bet arba sekmes pritruksta arba dar kazko neismokau
Tai pradziai tiek
Kalbant apie raudona zuvi, sezona pradedu nuo upetakiu, kaip as sakau jau velyva pavasari, kai isile, nes ankstyvam pavasary jie su manimi nedraugauja O sekantis etapas buna lasisa, ir keli metai mokausi, bandau ja pagauti, bet arba sekmes pritruksta arba dar kazko neismokau
Tai pradziai tiek
sveikas atvykes, pradzia visada sunki, bet viskas bus ok suvokimas ateis su laiku.
sveiki mano vardas Stasys esu is Kauno ,raudona zuvi gaudau kiek pamenu apie 30 metu.daugiausia zemaitijos upes,Nutariau prisijungti prie bendraminciu ,ir pasidalinti ispudziais ir mintimis apie zukle
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių