Mūsų laimikiai (Foto)
Moderatoriai: Naxalas, Mishazas
Re: Mūsų laimikiai (Foto)
Nesverta , nematuota 10+ Biški motivacijos savaitgaliui
Nu va Maladec !!!
Si sezona jau 4-0 zuvies naudai. Ir sekasi ir nesiseka Vis dar neturiu nuotraukos krante, bet tokios iskarpos is video mane asmeniskai dar labiau motyvuoja ir toliau mirkti lietuje prie upes
Puikus vaizdai - tas pats buvo man jau siemet. Jei tiket ismintim, kai daro zvakes, reikia kota leist prie vandens, o ne iskelus laikyti.
IgnasD rašė:Si sezona jau 4-0 zuvies naudai. Ir sekasi ir nesiseka Vis dar neturiu nuotraukos krante, bet tokios iskarpos is video mane asmeniskai dar labiau motyvuoja ir toliau mirkti lietuje prie upes
SUPERINIAI VAIZDAI!!!!!!!!!!!
Šaunuoliai jei taip sudėjus visada tas abejoniu kirminas kodėl nuėjo ar valas sr kotas ar segtukas bet iš praktikos galiu pasakyt kad sėkmė/žvejybu skaičius turi reikšmės
Pernai 4-2 šiemet 3-3 užpernai 7-1 ir dar prastesniu rezultatu yra
Mano kompanijoj irgi nedaug geru žiniu yra kibimu išvyniojimu gražiu, jau nekalbu kad žuvis šiemet sunkiai rodosi ir pagaut be išėjimu nepaprasta bet reZultatas visada tad pats žuvis laimi :/
Pernai 4-2 šiemet 3-3 užpernai 7-1 ir dar prastesniu rezultatu yra
Mano kompanijoj irgi nedaug geru žiniu yra kibimu išvyniojimu gražiu, jau nekalbu kad žuvis šiemet sunkiai rodosi ir pagaut be išėjimu nepaprasta bet reZultatas visada tad pats žuvis laimi :/
Slakio patele ,arti 5kg, pagauta paskutinem dienom pries draudima
Sakau laikas pasidalinti ką prišaudyti pavyko šiemet Nieko super rimto daug tokių 58-62 cm (Kaip mes dabar vadiname Romkos mėgstamų) visi buvo paleisti, keli didesni 65-68. Gražių kaip visada nepavyko ištraukti, bet buvo smagu. Šiemet išimtinai su draugais šlakiaujame, lašisas palikome kitiems.
Grazu Kazkaip metu pradzia buvo gera, o paskutiniu metu uzsiriso visa tauri zuvis.
O kaip jus gaudot lasisas ir slakius? As kolkas ju ziemines zukles neskiriu i dvi atskiras, tad labai idomi teorija. Skirtingi pravedimai, masalai, labiau vietos, ar dar kas?
P.s. man tarp slakiu kolkas papuole tik vienas bonusas
https://www.youtube.com/watch?v=t1M0QWRyFjQ
O kaip jus gaudot lasisas ir slakius? As kolkas ju ziemines zukles neskiriu i dvi atskiras, tad labai idomi teorija. Skirtingi pravedimai, masalai, labiau vietos, ar dar kas?
P.s. man tarp slakiu kolkas papuole tik vienas bonusas
https://www.youtube.com/watch?v=t1M0QWRyFjQ
Nu galima pagal upes pasirinkti arba ju ruožus:) aisku visko pasitaiko bet šiemet nelaikiau nė vienos lašišos. Nemanau kad masalai kažka lemia. Ten kur stovi lašiša gali šlakis but, bet kur buna šlakis nevisada gali buti lašiša be to lašišos gan greit palieka mūsų vandenis. Todel jas pagaut didesnė tikimybė Pvz Neryje.
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių